синхронизация

Estate Assistant WordPress

Свържете безпроблемно вашия WordPress сайт и EstateAssistant.eu - водещата платформа за недвижими имоти в България

Бърза, лесна и автоматична синхронизация

За Вашата Агенция

Разработен за удобство и ефективност, EstateSync е най-добрият избор за синхронизация на имоти и брокери

city

Имоти

Автоматична синхронизация на имоти от EstateAssistant към WordPress сайта

Брокери

Свързване на всички имоти с брокери които отговарят за тях и импортиране на име и тел. номер​

affiliate

Характеристики

Допълнителна информация за имот: вид обява, вид имот, град, квартал и други важни детайли

Довериха ни се

ТОП Агенции

От утвърдени професионалнисти в областта до тепърва изгряващи звезди - ТОП агенции използват EstateSync

building
10000+
Синхронизирани оферти
200+
Синхронизирани брокери
landmark
50+
Агенции за недвижими имоти

Започнете сега!

Вземете добавката, инсталирайте и започнете да показвате имотите на уеб сайта си

Често задавани въпроси

Как работи синхронизацията?

Когато редактирате имот в EstateAssistant трябва да изберете „публикуване в портали“ и след това „уебсайт“ и след това промяната ще се отрази на Вашият уебсайт.

Допълнително ако желаете може да активирате автоматична синхронизация след като изпратите запитване към EstateAssistant и споменете Вашият уебсайт.

За синхронизация на имот има 3 варианта.

В зависимост от избраният начин за синхронизация при стартиране на такава имотите в сайта ще се обновят. Ако искате да обновите конкретен имот тогава трябва в EstateAssistant да изберете „Публикуване в портали“ > „Уебсайт“

За целта трябва брокера за който желаете да бъде обновена информацията да бъде активен в EstateAssistant.

След като брокера / брокерите са налични в EstateAssistant имате 2 възможности:

Естейт Сайт

Бързо решение за елегантен, модерен и функционален уеб сайт за недвижими имоти с възможности за детайлна презентация на бизнеса и имотите. Възможности за разширено търсене, Google карта и други.

Houzez

Houzez е тема за WordPress, специално разработена за сектора на недвижимите имоти. Тя предлага лесни за използване инструменти, които ще ви позволят да управлявате съдържанието и обявите на вашата агенция, като същевременно осигурите възможно най-доброто изживяване за вашите клиенти.

RealHomes

RealHomes е ръчно изработена WordPress тема за уебсайтове за недвижими имоти. Тя предлага различни варианти на дизайн с високо ниво на персонализация и разширена функционалност.

WP Residence

WP Residence е най-съвременна тема за WordPress, която ви дава инструментите за изграждане на удивителен уебсайт за недвижими имоти за независими агенти, агенции или компании. Тя предлага висока степен на персонализация, гъвкавост и отлична документация с много видеоуроци.

MyHome

MyHome е първокласна WordPress тема за недвижими имоти, с която можете да създадете невероятни и интуитивни уебсайтове за недвижими имоти, които клиентите ви ще обичат да използват. Гъвкава и иновативна, MyHome не изисква предварителни познания по кодиране, което улеснява изграждането на елегантни и удобни за потребителите уебсайтове.

NewHome

NewHome е авангардна тема за WordPress, идеална за независими агенти, агенции или компании за недвижими имоти. Тя предоставя инструменти за създаване на зашеметяващ уебсайт за недвижими имоти с висока степен на персонализация и гъвкавост. Темата включва мощен модул за недвижими имоти, усъвършенствани филтри за търсене и различни роли на потребителите. Тя е съвместима с Elementor, Slider Revolution и WooCommerce, като предлага отлична документация и многобройни видеоуроци за по-лесна употреба.

Вашата тема липсва?

Персонализирана тема

Уникална идентичност

Интеграция на уникален и персонализиран за Вашият бранд дизайн

Специфични функционалности

Функционалности пригодени специфично за Вашата целева дейност

Интеграция на текуща тема

Запазвате текущия дизайн

Ще запазите Вашият дизайн и оформление на текущото съдържание

Запазвате съдържанието си

Ще запазите цялото налично съдържание което имате изградено до момента

Може да поръчате да Ви изработим изцяло персонализирана по Ваш вкус тема или да изпратите запитване за включване на Вашата тема в списъка с поддържани теми

New Estates е специализирана компания за продажба на жилищни имоти ново строителство. Тя е част от портфолиото на холдинговата компания Realto Group - лидер в областта на недвижимите имоти в България с над 25-годишен опит.

ДРИЙМ ВИЖЪН БЪЛГАРИЯ ЕООД е компания основана 2011 година , която предлага обслужване в сферата на недвижимите имоти основно в района на град София. Пазарът на недвижими имоти се променя постоянно и ние може да сме ви надежден партньор, който винаги да даде експертни съвети на най-високо ниво.

Армада Имоти е агенция за недвижими имоти, основана през 2020 г., която се стреми да промени представата за брокерите на недвижими имоти в България. Техните основни ценности включват честност, професионализъм и подход, ориентиран към клиента. С екип от опитни професионалисти от различни бизнес сектори, те са специализирани в покупката, продажбата и отдаването под наем на имоти, включително апартаменти, къщи и промишлени сгради.

Тракия Пропъртийс е основана през 2004 година като естествено продължение на инвестиционната политика на нейните собственици. Определящ за работата на Тракия Пропъртийс е дългогодишния опит в операциите с недвижими имоти и познаването на пазара и пазрните отношения – покупки, продажби, наеми, ипотеки и кредити, строителство и ремонти - от първо лице.

Мечтан Имот, търговското име на Дизайърд Пропърти ООД, се стреми да бъде водещата бутикова агенция за недвижими имоти в РБългария, която улеснява намирането на мечтаното жилище за клиентите си, като създава взаимност и доверие чрез своята експертиза и преданост.

‘БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ’ е лидер на пазара в гр. Варна и облсастта за недвижими имоти с над 9000 сделки с имоти и над 50 млн. евро в продажби. Основана през 1999 от предприемача Георги Христов. Извършваме дейност в град Варна и областта, както и други три областни града – Търговище, Шумен, Добрич.

Имотни сделки обединява експерти с богат житейски и професионален над 10 години и всеки ден работим усърдно, за да направим най-добрата сделка за Вас. Нашата основна цел е индивидуален подход към всеки клиент, постоянно развитие, експедитивно и коректно обслужване.

Гранде Имоти е специализирана агенция за недвижими имоти, която се фокусира върху предоставянето на изключителни услуги при сделки с недвижими имоти, включително покупка, продажба и отдаване под наем. Основан на принципите на професионализма, почтеността и индивидуалното внимание, екипът им подпомага клиентите по време на целия процес - от намирането на подходящия имот до финализирането на сделката. Гранде Имоти предлага експертни съвети, финансова помощ и правна подкрепа, за да гарантира информирани и сигурни решения.

ЪНЛИМИТЕД Луксозни Имоти е с над 14 годишен опит в продажбите и отдаването под наем на недвижими имоти в САЩ с изключително комуникативния си и образован екип от брокери и специалисти по покупко-продажби на имоти.

Евродом е професионална агенция за недвижими имоти, която от самото си създаване е посветена на обслужване, насочено към клиента. Наблягайки на почтеността, дискретността и прозрачността, Евродом адаптира своя подход, за да отговори на най-високите стандарти при сделките с недвижими имоти.

Детайли за поръчка0
Няма добавени продукти!
0