EstateSite

Колекция от Елементи и дизайни за Elementor, Bricks builder, Oxygen builder и widget-и които може да се използват независимо от темата.

Чрез тези дизайни и елементи може да се изгради уникален, бърз, функционален и SEO-friendly уебсайт.

Houzez

Houzez е тема за WordPress, специално разработена за сектора на недвижимите имоти. Тя предлага лесни за използване инструменти, които ще ви позволят да управлявате съдържанието и обявите на вашата агенция, като същевременно осигурите възможно най-доброто изживяване за вашите клиенти.

Real Homes

RealHomes е ръчно изработена WordPress тема за уебсайтове за недвижими имоти. Тя предлага различни варианти на дизайн с високо ниво на персонализация и разширена функционалност.

WP Residence

WP Residence е най-съвременна тема за WordPress, която ви дава инструментите за изграждане на удивителен уебсайт за недвижими имоти за независими агенти, агенции или компании. Тя предлага висока степен на персонализация, гъвкавост и отлична документация с много видеоуроци.

My Home

MyHome е първокласна WordPress тема за недвижими имоти, с която можете да създадете невероятни и интуитивни уебсайтове за недвижими имоти, които клиентите ви ще обичат да използват. Гъвкава и иновативна, MyHome не изисква предварителни познания по кодиране, което улеснява изграждането на елегантни и удобни за потребителите уебсайтове.

Вашата тема липсва?

Може да поръчате да Ви изработим изцяло персонализирана по Ваш вкус тема или да изпратите запитване за включване на Вашата тема в списъка с поддържани теми

Персонализирана тема

Уникална идентичност

Интеграция на уникален и персонализиран за Вашият бранд дизайн

Специфични функционалности

Функционалности пригодени специфично за Вашата целева дейност

Интеграция на текуща тема

Запазвате текущия дизайн

Ще запазите Вашият дизайн и оформление на текущото съдържание

Запазвате съдържанието си

Ще запазите цялото налично съдържание което имате изградено до момента
EstateAssistant WordPress - Водещо решение за EstateAssistant интеграция

Запитване за интеграция

След като Вашата тема не е в списъка с поддържаните теми, моля въведете името на темата и по възможност прикачете архив на темата който сте получили след нейното закупиване, за да можем да прегледаме кода и да върнем отговор дали е възможна интеграция, и ако да то в какъв срок и на каква цена.

Моля, попълнете формата и изпратете информацията от която имаме нужда!

  Цени, срокове и условия

  Средно времето за интеграция на нова тема отнема около един месец. Има много условности за да можем да поддържаме определена тема тя трябва да отговаря на нашите стандарти и регионални изисквания. В отговор на Вашето запитване ще Ви споделим дали е възможна интеграция с темата за която питате!

  Заявка за изработка на "Custom" тема

  За да създадем "custom" която да бъде персонализирана специално за Вашият бранд е нужно да направим среща за да уточним всички нужни детайли.

  Моля да попълните Вашите данни за контакт и ние ще се свържем с Вас за следващи стъпки.

  Заявка за създаване на демо версия

  За да създадем демо версия за Вашата агенция е нужно да разполагаме с детайлна и актуална информация за агенцията, имотите и брокерите.

  Моля, попълнете формата и изпратете информацията от която имаме нужда!

   Цени и срокове

   Средно времето за изграждане на демо версия е около 2 седмици след потвърдена заявка. Изграждането на демо версия е безплатно!
   Детайли за поръчка0
   Няма добавени продукти!
   0