Естейт Сайт

Бързо решение за елегантен, модерен и функционален уеб сайт за недвижими имоти с възможности за детайлна презентация на бизнеса и имотите. Възможности за разширено търсене, Google карта и други.

Houzez

Houzez е тема за WordPress, специално разработена за сектора на недвижимите имоти. Тя предлага лесни за използване инструменти, които ще ви позволят да управлявате съдържанието и обявите на вашата агенция, като същевременно осигурите възможно най-доброто изживяване за вашите клиенти.

RealHomes

RealHomes е ръчно изработена WordPress тема за уебсайтове за недвижими имоти. Тя предлага различни варианти на дизайн с високо ниво на персонализация и разширена функционалност.

WP Residence

WP Residence е най-съвременна тема за WordPress, която ви дава инструментите за изграждане на удивителен уебсайт за недвижими имоти за независими агенти, агенции или компании. Тя предлага висока степен на персонализация, гъвкавост и отлична документация с много видеоуроци.

MyHome

MyHome е първокласна WordPress тема за недвижими имоти, с която можете да създадете невероятни и интуитивни уебсайтове за недвижими имоти, които клиентите ви ще обичат да използват. Гъвкава и иновативна, MyHome не изисква предварителни познания по кодиране, което улеснява изграждането на елегантни и удобни за потребителите уебсайтове.

NewHome

NewHome е авангардна тема за WordPress, идеална за независими агенти, агенции или компании за недвижими имоти. Тя предоставя инструменти за създаване на зашеметяващ уебсайт за недвижими имоти с висока степен на персонализация и гъвкавост. Темата включва мощен модул за недвижими имоти, усъвършенствани филтри за търсене и различни роли на потребителите. Тя е съвместима с Elementor, Slider Revolution и WooCommerce, като предлага отлична документация и многобройни видеоуроци за по-лесна употреба.

Вашата тема липсва?

Персонализирана тема

Уникална идентичност

Интеграция на уникален и персонализиран за Вашият бранд дизайн

Специфични функционалности

Функционалности пригодени специфично за Вашата целева дейност

Интеграция на текуща тема

Запазвате текущия дизайн

Ще запазите Вашият дизайн и оформление на текущото съдържание

Запазвате съдържанието си

Ще запазите цялото налично съдържание което имате изградено до момента

Може да поръчате да Ви изработим изцяло персонализирана по Ваш вкус тема или да изпратите запитване за включване на Вашата тема в списъка с поддържани теми

Детайли за поръчка0
Няма добавени продукти!
0