Довериха ни се

New Estates е специализирана компания за продажба на жилищни имоти ново строителство. Тя е част от портфолиото на холдинговата компания Realto Group - лидер в областта на недвижимите имоти в България с над 25-годишен опит.

ДРИЙМ ВИЖЪН БЪЛГАРИЯ ЕООД е компания основана 2011 година , която предлага обслужване в сферата на недвижимите имоти основно в района на град София. Пазарът на недвижими имоти се променя постоянно и ние може да сме ви надежден партньор, който винаги да даде експертни съвети на най-високо ниво.

Армада Имоти е агенция за недвижими имоти, основана през 2020 г., която се стреми да промени представата за брокерите на недвижими имоти в България. Техните основни ценности включват честност, професионализъм и подход, ориентиран към клиента. С екип от опитни професионалисти от различни бизнес сектори, те са специализирани в покупката, продажбата и отдаването под наем на имоти, включително апартаменти, къщи и промишлени сгради.

Тракия Пропъртийс е основана през 2004 година като естествено продължение на инвестиционната политика на нейните собственици. Определящ за работата на Тракия Пропъртийс е дългогодишния опит в операциите с недвижими имоти и познаването на пазара и пазрните отношения – покупки, продажби, наеми, ипотеки и кредити, строителство и ремонти - от първо лице.

Мечтан Имот, търговското име на Дизайърд Пропърти ООД, се стреми да бъде водещата бутикова агенция за недвижими имоти в РБългария, която улеснява намирането на мечтаното жилище за клиентите си, като създава взаимност и доверие чрез своята експертиза и преданост.

‘БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ’ е лидер на пазара в гр. Варна и облсастта за недвижими имоти с над 9000 сделки с имоти и над 50 млн. евро в продажби. Основана през 1999 от предприемача Георги Христов. Извършваме дейност в град Варна и областта, както и други три областни града – Търговище, Шумен, Добрич.

Имотни сделки обединява експерти с богат житейски и професионален над 10 години и всеки ден работим усърдно, за да направим най-добрата сделка за Вас. Нашата основна цел е индивидуален подход към всеки клиент, постоянно развитие, експедитивно и коректно обслужване.

Гранде Имоти е специализирана агенция за недвижими имоти, която се фокусира върху предоставянето на изключителни услуги при сделки с недвижими имоти, включително покупка, продажба и отдаване под наем. Основан на принципите на професионализма, почтеността и индивидуалното внимание, екипът им подпомага клиентите по време на целия процес - от намирането на подходящия имот до финализирането на сделката. Гранде Имоти предлага експертни съвети, финансова помощ и правна подкрепа, за да гарантира информирани и сигурни решения.

ЪНЛИМИТЕД Луксозни Имоти е с над 14 годишен опит в продажбите и отдаването под наем на недвижими имоти в САЩ с изключително комуникативния си и образован екип от брокери и специалисти по покупко-продажби на имоти.

Евродом е професионална агенция за недвижими имоти, която от самото си създаване е посветена на обслужване, насочено към клиента. Наблягайки на почтеността, дискретността и прозрачността, Евродом адаптира своя подход, за да отговори на най-високите стандарти при сделките с недвижими имоти.

Детайли за поръчка0
Няма добавени продукти!
0